VEERKRACHT 

De economische en maatschappelijke gevolgen van de corona crisis zijn groot. Onzekerheid is het sleutelwoord. Onzekerheid over de eigen gezondheid en die van naasten, onzekerheid over banen en inkomen, onzekerheid over de toekomst in ‘het nieuwe normaal’. 

Desondanks biedt deze crisis ook kansen. Nederlanders, en in het bijzonder mensen met ‘vitale functies’, tonen zich veerkrachtig. We tonen meer dan ooit de beste en meest flexibele versie van onszelf. Samen komen we dit te boven.

Samen kunnen we ook (versneld) een nieuw type samenleving vormgeven.
Het ‘nieuwe normaal’ waarin digitalisering, duurzaamheid en saamhorigheid de norm zijn. Waar welvaart, welzijn en welbevinden met elkaar in balans komen. Een samenleving waarin hernieuwde waardering is voor het echte contact.

We tonen meer dan ooit de beste en meest flexibele versie vanonszelf.

 

VOOR WIE?

De deelnemers aan Studio Health & Care kenmerken zich door een verlangen naar innovatie. Ze geloven in de waarde van gastvrijheid, zijn ondernemend en zoeken met collega’s intensief naar nieuwe kansen om hun product- en dienstverlening te optimaliseren. Studio Health & Care is het inspiratie- en ontmoetingsplatform voor ambitieuze beslissers en beïnvloeders uit de care en cure sector,  die het verschil (willen) maken voor de zorg van morgen.

STUDIO HEALTH & CARE

Volg ons op social media en blijf op de hoogte

 

     

ZES REDENEN WAAROM

Dit zijn zes redenen waarom jij je voor Studio Health & Care moet aanmelden:

 

1.

Studio Health & Care brengt de wereld van buiten naar binnen in één ochtend.

4.

Studio Health & Care komt voort uit de Health & Care Day waar de vorige zeven edities gemiddeld door bezoekers met een 8,3 of hoger werden beoordeeld.

2.

Hét moment om collega beslissers uit de branche te spreken en van elkaar te leren.

5.

Leer en laat je inspireren door de verschillende keynote sprekers en tafelgasten.

3.

De zorg van de toekomst is onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. We geven samen betekenis aan de zorg van morgen.

6.

Studio Health & Care is het kennisevenement voor iedereen die aan het roer wil staan van de verandering in de zorg.